Vapruse peatreeneriks saab Indrek Zelinski (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Zeliski
Indrek Zeliski Foto: Erakogu

Kui laupäeval teatas Marko Lelov, et ta ei jätka uuel hooajal Pärnu Vapruse peatreenerina, siis nüüdseks on teada tema asendaja: Indrek Zelinski.

Pärnu Vapruse juhatuse esimees Jaak Roosson ütles: "Meil on väga hea meel, et Pärnu Vapruse esindusmeeskonna peatreeneriks saab suurte tippjalgpalli kogemustega pärnakas. Indrek oli meie esimene valik peatreeneri kohale ja hea meel on tõdeda, et kohe esimesest kohtumisest alates oli selge: ta on väga huvitatud sünnilinna jalgpalli arengusse panustamisest."

Sama kinnitab Zelinski, kelle sõnutsi on suur au vedada oma sünnilinna jalgpalliklubi. "See on ka suur vastutus. Ootan huviga kohtumist meeskonnaga ja treeninguprotsessi algust," rääkis Zelinski.

Pärnus sündinud Zelinski alustas oma jalgpallikarjääri kodustes klubides nagu Sindi Kalju, Pärnu KEK ja Pärnu Kalev, enne kui läks profileiba teenima pealinna. Mängijana on ta veel esindanud FC Florat, FC Levadiat, FC Lahtit (Soome), Aalborgi (Taani), Landskrona BoISi (Rootsi), BK Fremi (Taani). Zelinski arvele jäi 165 väravat Eesti, Soome, Taani ja Rootsi tippsarjades.

Zelinski juhendab praegu Eesti jalgpallinaiskonda. Pärnust pärit kunagine koondislane alustab Vapruse peatreenerina 5. novembrist. Pärnu JK Vaprusega sõlmis Zelinski kolmeaastase lepingu.

Käesoleval hooajal on Vaprus keskendunud pigem tulevikule, tehes oma esindusmeeskonnas noorenduskuuri ja andes võimaluse üha noorematele mängumeestele. "Noortele on Premium-liigas saadud kogemus väga oluline ja hoolimata tulemustest siiski arendav," väitis Roosson. Ta lisas: "Soovime tänada Marko Lelovit selle suure töö eest, mis ta kolmel hooajal meeskonnaga tegi. Marko tõi meeskonda professionaalset suhtumist ja viis esindusmeeskonna treeningud uuele tasemele."

Vastselt peatreenerilt ootab Vaprus juhatuse esimehe sõnade järgi, et ta paneks mängu kõik oma kogemused ja teadmised, mis annaksid meeskonnale uue hingamise ja süstiksid mängijaisse motivatsiooni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles