Ideekonkurss toetab huvitegevuste elluviimist

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus ja Paikuse vallavalitsus kuulutasid välja huviringide ja -tegevuse innovatsiooni konkursi.

Konkursi eesmärk on huvitegevus uudseks muuta ja toetada innovaatiliste huviringide loomist. "Konkursil osalemiseks oodatakse huviharidust või -tegevust pakkuvatelt juriidilistelt isikutelt innovaatiliste tegevuste ideekirjeldusi," rääkis huvi- ja alushariduse spetsialist Kadri Rebane. "Teretulnud on noorte kaasamine."

Mõte sobib konkursile esitada, kui tegevus on innovatiivne ja mõeldud 7–19aastastele ning viiakse ellu 2018.–2019. aasta jooksul.

"Väga hea oleks, kui idee kõnetaks noori, kes seni huviringides ei osale, kaasaks koostööpartnereid ja tuleks noortelt," täpsustas Rebane.

Plaane hindavad Pärnu ja Paikuse noorte esindajad Pärnu linnavalitsuse ja Paikuse vallavalitsuse töörühmadega. "Sobivate ideede elluviimist toetatakse rahaliselt, eelkõige õppevahendite soetamisel," sõnas Rebane, lisades, et ruumide majandamiskulusid, investeeringuid, juhtimiskulusid ei kaeta.

Idee esitamine

Vormikohane kavand esitada 27. oktoobriks 2017 Pärnu linnavalitsusele Suur-Sepa 16, 80098 või linnavalitsus@lv.parnu.ee.

Vormi leiab linna kodulehelt.

Lisainfo: huvi- ja alushariduse spetsialist Kadri Rebane, 444 8257, kadri.rebane@lv.parnu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles