Kolledžis toimuvad tasuta loengud

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ Pärnu kolledžis toimuvad tasuta loengud igale vanusele.
TÜ Pärnu kolledžis toimuvad tasuta loengud igale vanusele. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tartu ülikooli Pärnu kolledž annab täiskasvanud õppija nädala (TÕN) raames võimaluse osaleda põnevates loengutes väljastpoolt maja tulijatelegi. "Nii saavad TÕNi ajal vanemad ja vanavanemad võimaluse õppida noorema põlvkonnaga," rääkis kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.

Stressi ja läbipõlemise loengut kuuleb Pärnu kolledžis 25. oktoobril 9–12.30. "Kursusel räägib õppejõud Liina Puusepp stressist ja läbipõlemisest hoidumisest, nende sümptomitest ja ennetusviisidest, mis aitavad kaitsta ennast ja kaaslasi, õpitakse tundma stressi ja läbipõlemise tekkepõhjusi organisatsioonis ja nende seoseid tööjõu voolavusega," rääkis Tuulemäe.

Teine tasuta loeng "Sotsioloogia alused" toimub kolledžis 26. oktoobril samal ajal. "Kursusel õpitakse õppejõud Liina Kääri juhendamisel tundma ühiskonnatüüpe ja kultuure, sotsiaalseid institutsioone, nende arengut ja mõju inimkäitumisele läbi ajaloo ning eri kultuuride ja ühiskondade," tutvustas turundusspetsialist.

Info ja loengutele registreerimine: Birgit Tuulemäe, birgit.tuulemae@ut.ee või 521 7846.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles