PÜTK lükkab ümber jutud säästubussijaama kohta

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu bussijaamale ette nähtud maa-ala on väike ja seda tuleb otstarbekalt kasutada. Nii ongi toimitud.
Pärnu bussijaamale ette nähtud maa-ala on väike ja seda tuleb otstarbekalt kasutada. Nii ongi toimitud. Foto: Mailiis Ollino

Viimasel ajal on mõni bussijuht väljendanud kahtlust, kas Pärnu valmivas bussijaamas ikka piisab bussiga manööverdamise ruumi ja on tagatud sõitjate mugav teenindus. MTÜ Pärnumaa ühistranspordikeskuse (PÜTK) juhataja Andrus Kärpuk tõrjub jutte säästubussijaama kohta.

“Kõigepealt pean meelde tuletama, et Pärnu bussijaam on väljumiste arvult kolmandal kohal Eestis, peaaegu võrdne Tallinna omaga. Rohkem väljumisi on vaid Tartu bussijaamast. Pärnus on vaja 10–11 kohta busside saabumiseks-väljumiseks, sest bussid sõidavad peatusse kuni veerand tundi enne väljumisaega ja saabuvad bussid seisavad mõnda aega peatuses,” selgitas Kärpuk.

Bussijaamale ette nähtud maa-ala on väike ja seda tuleb otstarbekalt kasutada. Projekteerija ja tellija ongi nii toiminud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles