Laval ennast nähes ei oska me muud teha kui käsi kokku lüüa

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Rakveres on Comedy Estonial juba palju austajaid. Koomikute üllatuseks võttis ka Vändras neid eelmisel aastal vastu lausa 300 inimest.
Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Rakveres on Comedy Estonial juba palju austajaid. Koomikute üllatuseks võttis ka Vändras neid eelmisel aastal vastu lausa 300 inimest. Foto: Mailiis Ollino

Sel nädalal jõuab Comedy Estonia sügistuur Pärnumaale: kavas on naerutada rahvast Vändra kultuurimajas ja Pärnu kontserdimajas. Laval näeb kuut koomikut.

Sander Õigus, üks asjaosalisi, on otsapidi Pärnuga seotud: nimelt oli ta isa Pärnu poiss ja kogu isapoolne suguvõsagi siit pärit. Noores eas veetis koomik kogu vaba aja vanavanemate pool. “Vana-Pärnu oli nagu lapsepõlvekodu,” meenutab Õigus, kes on elanud Tartus ja Tallinnas. Kahetsusega tõdeb ta, et kuna vanavanemaid enam ei ole, on tal siiakanti vähem asja olnud.

Kevadel täitub Õigusel seitse aastat laval naljategemist. Ehkki see tundub pikk aeg, arvab ta, et alles paar viimast aastat saab jälgida läbivaid teemasid. “Iga koomik räägib alguses palju isiklikest asjadest ja ühiskonna tõlgendamist väga palju ei kohta,” avaldab Õigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles