Motosportlased tõid Vilaski maratonilt 15 auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu piiga Johanna Saareke kihutas Vilaski krossil naiste esimese auhinna vääriliselt.
Pärnu piiga Johanna Saareke kihutas Vilaski krossil naiste esimese auhinna vääriliselt. Foto: Pärnu motoklubi

Pärnumaa võidusõitjad teenisid hooaja viimasel kestuskrossil Valgamaal Vilaski rajal neli esimese, kuus teise ja viis kolmanda koha karikat. Kokku kihutas Eesti karikasarja finaaletapil 102 motosportlast ja paremus selgitati tosinas masinaklassis.

Kaherattaliste tsiklite kaks tundi kestnud võidukihutamisel oli absoluutarvestuses kiireim Jan Jakobson Sõmerpalu motoklubist, võitjale järgnesid Christopher Talli (MK Freedom Feelers) ja Kermo Uue (MK AEX).

Juunioride 85 ccm klassis võitis esikoha Tihemetsa klubi sportlane Sampo Rainio ja teiseks tuli Läti litsentsiga sõitev Pärnu noormees Genry Arras. Üle 50aastaste veteranide konkurentsis oli parim Jaanus Nuut ja teise koha sai Madis Pool. Mõlemad esindavad Pärnu motoklubi. Naiste arvestuses võitis maratonikrossi Pärnu motoklubi piiga Johanna Saareke ja kolmanda auhinna vääriliselt kihutas võitja klubikaaslane Agnes Võsanurm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles