Zelinski püüab Vapruse tippseltskonda tagasi viia

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruse uus peatreener Indrek Zelinski tunnistas, et tundis klubijalgpallist puudust.
Pärnu Vapruse uus peatreener Indrek Zelinski tunnistas, et tundis klubijalgpallist puudust. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Läinud nädalavahetusel, pärast võõrsil saadud 1:2 kaotust Tartu Tammeka vastu, teatas Pärnu jalgpalliklubi Vapruse loots Marko Lelov, et ei jätka tuleval hooajal klubi eesotsas. Tema asemel hakkab esiliigas vägesid juhtima Indrek Zelinski.

Sel hooajal on Vaprus 34 mänguga kogunud vaid kaheksa punkti: võidetud on Viljandi Tulevikku ja Sillamäe Kalevit ning viigistatud Tartu Tammeka ja Paide linnameeskonnaga. Tõsiasi, et tuleval hooajal tuleb jätkata esiliigas, sai selgeks juba möödunud kuul.

Pärnu Vapruse juhatuse esimees Jaak Roosson avaldas heameelt, et Vapruse peatreeneriks saab suurte tippjalgpalluri kogemustega pärnakas. “Indrek oli meie esimene valik peatreeneri kohale ja hea meel on tõdeda, et kohe esimesest kohtumisest oli selge: ta on väga huvitatud sünnilinna jalgpalli arengusse panustamisest,” sõnas Roosson. Sama kinnitas Zelinski, kelle sõnutsi on suur au vedada oma sünnilinna jalgpalliklubi. “See on ka suur vastutus. Ootan huviga kohtumist meeskonnaga ja treeninguprotsessi algust,” rääkis vastne peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles