Kihnus ja Saardes otsad veel lahti

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarde vald.
Saarde vald. Foto: Mailiis Ollino

Kihnu vallavolikogu vast valitud üheksa liiget kogunevad esimesele istungile homme, siis selgub, kellest saab volikogu esimees ja aseesimees. Vallavanema valimisteni jõutakse merelises saarvallas novembri alguses.

Surju vallaga ühinenud Saarde vallas on valimisliitude Koduvald, Uus Saarde ja Koostöö pidanud tulemuste selgumise järel vaat et ööistungeid nagu riigikogu, kuid milliste kokkulepeteni seal on jõutud, hoitakse kohalike eest veel saladuses. Nii kinnitas ka Saarde vallavolikogu eelmine esimees ja valimisliidus Uus Saarde kandideerinud ning rahva mandaadi saanud Väino Lill, et arupidamised jätkuvad ja kokkulepetest on vara rääkida.

Saarde vallavolikogus on 15 kohta, millest kuus mandaati sai Koduvald, viis Uus Saarde ja kolm Koostöö (Surju vald). Eesti Konservatiivset Rahvaerakonda esindab Margus Kukk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles