Video: Fred Rõigas avaldas singli

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fred Rõigas.
Fred Rõigas. Foto: Erakogu

Hiljuti soolokarjääri alustanud Pärnu juurtega muusik Fred Rõigas sai valmis singli "Mina".

Laulu "Mina" teksti kirjutas Melanie Tali, kes võtab selle sisu kokku järgmiselt: "Meil kõigil on elus selliseid hetki, mil tunneme, et vajame aega olla vaid iseendaga. Kõik, mis meid ümbritseb, olgu see kui hea tahes, hakkab lämmatama ja tekitab soovi põgeneda ning võtta aeg iseendaga veetmiseks."

Esitaja ja muusika autor Rõigas rääkis, et sai just tekstist inspiratsiooni, kuna oli ka ise kogenud tunnet, kus kõik elus oli väga hästi, kuid miski rõhus niivõrd tugevalt, et vaja oli minna ära, põgeneda, olla iseendaga ja saada aru, mis toimub.

"Melanie kirjutatud sõnad on hea rütmiga ja voolavad, millele oli lihtne viisi kirjutada," kiitis Rõigas.

Lõplik looseade kujunes välja koostöös Sander Aasaväli (trummid) ja Aap Odresiga (bass). Visuaalse külje andis Andres Selgoja (B2H Studio), kes tegi montaaži ja töötluse. Videos valmib kunstnik Krete Erlenheini joonistus Rõigasest.

Rõigas on varem laulnud koosseisudes Greip, A3 ja Connect & Cut, praegu laulab ta vokaalansamblis Others. Nüüd otsustas ta aegade jooksul sahtlisse seisma jäänud omaloomingut esitada sooloartistina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles