Piiritu pannkoogimaailm

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragne Värgi uus raamat “Pannkoogisahver ehk Jalutuskäik mummulisse pannkoogimaailma” sisaldab 80 retsepti, mille autor on kõik ise ära proovinud.
Ragne Värgi uus raamat “Pannkoogisahver ehk Jalutuskäik mummulisse pannkoogimaailma” sisaldab 80 retsepti, mille autor on kõik ise ära proovinud. Foto: Urmas Luik

Ragne Värgi viimast raamatut ei saa üksnes vaadata: pildid panevad suu vett jooksma ja sunnivad laisemagi lugeja pliidi äärde pannkooke küpsetama.

Autori nimi pole kokandushuvilisele võõras: tegu on Värgi seitsmenda retseptiraamatuga. Peale selle töötab ta Naistelehe köögitoimetajana.

Vast ilmunud teoses sukeldub Värk avarasse pannkoogimaailma ja pakub lugejale 80 retsepti. Kaante vahele on kokku pandud nii pärmitaignapannkoogid, ahju rändavad pannkoogid, vahvlid kui eri riikide nagu Hiina ja Jaapani omad. “Pannkooke on nii palju ja eri maades kasutatakse palju valmistamisviise,” räägib Värk. Peale selle leiab raamatust kõiksugu lisandi- ja kastmeretsepte: kohvisiirupeid, soolakaramellikastmeid ja isetehtud jäätisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles