Mihkel Kirves: Balti liiga karastab

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui mullu kandsid Pärnus põhiraskust leegionärid, on tänavu selge liider Kirves.
Kui mullu kandsid Pärnus põhiraskust leegionärid, on tänavu selge liider Kirves. Foto: Madis Sinivee

Agressiivne kaitse. Palju vaheltlõikeid ja kiirrünnakuid. Loogiline ründemäng. Hea kolmeste ja vabavisete tabavus. Pärnu korvpallimeeskonna tänavuse hooaja võidukat avamängu Balti liigas Rapla vastu oli lausa lust vaadata.

Pärnu mängupilt näis ilus, kuid nagu Pärnu peatreener Heiko Rannula pärast matši ütles, saab siit veel paremaks minna. “Meie 18 pallikaotust on palju. Kaitses saanuks veel agressiivsemalt tegutseda. Kuid mänguga tuleb rahule jääda. Kõik poisid olid algusest peale mängus sees, kontrollisime lauavõitlust ja saime kiirrünnakuid. Meil on atleetlikud poisid, jõuame kõik 40 minutit joosta,” rääkis peatreener.

Vaid nädal tagasi saadi koduses meistriliigas samalt vastaselt viie punktiga lüüa – oli tunda, et suvepealinlased ihkavad Balti liigas revanši. Pärnakad alustasid matši häälestatult: kaitses oldi takjatena vastaste küljes kinni, suheldi omavahel ja ergutati üksteist. Mängijad olid tahet täis. Kolme vaheltlõikega ja hea visketabavusega hiilanud Saimon Suti arvele kogunes kiirelt kümme punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles