Ametnikud valmistuvad koondamiseks

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahandusministeeriumi hinnangul koondatakse Eestis umbes 15 protsenti ametnikest, kellele moodustatavates omavalitsustes tööd pakkuda ei ole. (Pilt illustreeriv.)
Rahandusministeeriumi hinnangul koondatakse Eestis umbes 15 protsenti ametnikest, kellele moodustatavates omavalitsustes tööd pakkuda ei ole. (Pilt illustreeriv.) Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Rahandusministeeriumi hinnangul koondatakse Eestis umbes 15 protsenti ametnikest, kellele moodustatavates omavalitsustes tööd pakkuda ei ole. Seepärast on töötukassa Pärnumaa valdades nõustanud juba ligemale 80 inimest.

Töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Gerli Metsa sõnutsi on infopäev korraldatud samuti maavalitsuses. Peale selle käib mitu ametnikku, kelle töökoht on koondamisriskiga, juba individuaalsel nõustamisel karjääriplaani arutamas.

Pärnu maavanema Kalev Kaljuste selgitust mööda töötab asutuses praegu 35 inimest ja kuus neist saab riigiasutustes jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles