Videvik laienes saunast sisustatud elukorpusesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Surju külas aastaid kasutult seisnud kunagise saunamaja ümberehitamise järel valmis hooldekodule Videvik 360 000eurose ehitusmaksumusega elukorpus, mille sisustus meenutab pigem villat, kus on seitse kahe- ja kolm üheinimesetuba.

“Plaanisime hooldekodu laiendada. Alguses vallavanem pakkus, et meil on neljatoaline korter ja kohandaks selle, aga see tundus tööalaselt keeruline jagada inimesi ja personali valvekordi. Eelmisel sügisel ta küsis, kas ma olen nõus võtma selle projekti vedada, mõtlesin, et miks mitte,” seletas Surju Videviku hooldekodu juhataja ja perearst Ülle Alanurm, kuidas algas lisaelukorpuse ehitamise ettevalmistus.

Omanikuvahetuse järel kaunil Reiu jõe kaldal üsna lagunenud sauna ümberehitamise joonised tegi AS Pärnu EKE Projekt. Ehitaja-peatöövõtja leiti pealinnast, see on OÜ Bergland Ehitus, mille juhatuse liige Cristian Kuldkepp lõikas eile Surju vallavanema Jaanus Männiku ja Alanurmega hooldekodu elukorpuse sümboolset linti arvuka publiku aplausi saatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles