Jõesuus valmib riigi juubeli vääriline külamaja

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõesuu külamaja ehitab Viljandi maakonna firma OÜ Meccer. Vundamendini lammutatud vana hoone asemele on kerkinud nägus maale sobiv puitmaja.
Jõesuu külamaja ehitab Viljandi maakonna firma OÜ Meccer. Vundamendini lammutatud vana hoone asemele on kerkinud nägus maale sobiv puitmaja. Foto: Urmas Luik

Veidi üle 300 elanikuga Jõesuu külla Orava teele on kerkinud puitmaja, mille sees ja ümber küll jätkub tööd, kuid ehitaja on lubanud töö tellijale üle anda veel selle aastanumbri sees.

“Kuigi ehitaja lõpetab detsembris, läheb meil aega ruumide sisustamisega ja sellepärast jääb külamaja pidulik avamine juuni algusesse. Teeme sellega kingituse nii kogukonnale kui riigile 100 aasta juubeliks,” rääkis hoone tellija, MTÜ Viira Arendusseltsi juhatuse liige Tiia Kass.

Majandi ajal ehitati samale kohale neljapereelamu, seejärel töötas hoones lasteaed, siis andis Tori vald maja noortekeskuse kasutusse, kuni nende tegevus hääbus ja räämas rajatis külapilti rikkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles