MMA-ässad ehitasid enesele hubase kodu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui spordiklubi MMAces seitse aastat tagasi Pärnus loodi, oli see kolmas sportliku vabavõitluse ehk MMA klubi Eestis. Alustati suure hooga, kuid peagi vajus asi pisut soiku, kuna suvepealinnas ei leidunud professionaalset treenerit ega ruume, kus end koduselt tunda. Mullu augustis võeti asi uuesti käsile ja nüüdseks võib öelda: MMA-ässad on leidnud väärt treenerid ja treeningusaali.

End seati sisse Reldori tehnokülas. Hoone oli räämas ja MMA-ässad pidid kõik põhimõtteliselt nullist üles ehitama. Nüüd on ruumid viimseni üles vutsitud. Klubi MMAces eestvedaja ja treener Vallo Kappaku kinnitusel leiti just selline kodu, millesugust pikalt otsiti.

Mullu kutsus Kappak Tallinnast Pärnu eksprofivõitleja ja treeneriks õppinud Henri Hiiemäe. Sealt maalt läks asi taas käima. Hakati ruume intensiivselt otsima. Nad leidsid ajutise paiga Tammsaare koolist, aga kooli häda oli selles, et matt tuli pidevalt üles võtta ja jälle maha panna. “Ei tekkinud kodust tunnet,” möönis Kappak. “Kesklinna piirkonnas polnud ühtegi erapinda, mida rentida. Me ei soovinud minna teispoole jõge, muidu kaotanuks sellega kliente. Bussiliiklus, parkla ja kõik logistilised nüansid loevad. Mõtlesime, et Papiniidu on igati sobiv.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles