Suurpuhastusturg ootab kauplejaid

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadine suurpuhastusturg Tartu ülikooli Pärnu kolledži juures.
Kevadine suurpuhastusturg Tartu ülikooli Pärnu kolledži juures. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Algas registreerimine Pärnu suurimale taaskasutust propageerivale üritusele – kevadisele suurpuhastusturule, mis toimub 28. mail Tartu ülikooli Pärnu kolledži haljasalal. Üritus on OÜ Vaas & Vaas, TÜ Pärnu kolledži ja MTÜ Tantsukingad Löövad Pilli ühine ettevõtmine.

TÜ Pärnu kolledži turundusspetsialisti Birgit Tuulemäe info kohaselt tõotab juba kolmandat korda toimuv suurpuhastusturg tulla eelmiste aastate laatadest mitmekihilisem ja põnevam.

Turu eelõhtul, 27. mail toimub kolledžis loenguõhtu, kus Artur Talvik räägib tegelikust kodanikuühiskonnast ja Veronika Valk Pärnu linnaga seotud liikuvusest, jalgratta-jalakäijasõbralikkusest ja autosõltuvusest linnaplaneerimises.

Turu teema on kõik Eestiga seonduv: omamaine muusika, toit, vanad Eesti mängud, kunst, kirjandus. Turupäeva täidavad lastele mõeldud mängud ja meisterdamisnurgad, esinevad tantsijad, mängitakse Eesti muusikat.

Peale kauplemise osaletakse heategevusprojektis “Üks päev ilma jalatsiteta” ja kogutakse vähekindlustatud perede lastele korralikke jalanõusid.

Sel aastal kehtib kauplejatele sümboolne osalustasu, mida saab maksta kohapeal. Info ja eelregistreerimine Vaas & Vaasi kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles