Sisukord
Paberleht
Paberleht

Villa Wesseti peakokk: Alustamine nõuab oma ajast loobumist

4 min lugemist
Villa Wesseti peakokk Mart Kukk usub, et multikultuursus on toidu puhul kindlasti hea. Maailmas reisides on ta toiduvalmistamise kohta väga palju õppinud. FOTO: Mailiis Ollino

Pärnu aasta parimaks restoraniks valitud Villa Wesseti peakokk Mart Kukk usub, et inimene saab tööd hästi teha ainult siis, kui ta seda tõeliselt armastab. Kukel on toiduvalmistamise vastu suur kirg.

Tellijale Tellijale

Olite 23aastane, kui Villa Wessetis peakokana tööle asusite. Kas te ei tundnud hirmu noorelt selles ametis tööle hakata?

Ei, sest olin enne seda juba Viljandis peakoka tööd proovinud. Öeldakse, et kui sa ei ole enne 25 aasta kukkumist peakokaks saanud, siis tõenäoliselt ei saagi: kui sul on toiduvalmistamiskirg, peaks see juba väga noorena välja paistma.

29.09.2020 30.09.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto