Villa Wesseti peakokk: Alustamine nõuab oma ajast loobumist

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villa Wesseti peakokk Mart Kukk usub, et multikultuursus on toidu puhul kindlasti hea. Maailmas reisides on ta toiduvalmistamise kohta väga palju õppinud.
Villa Wesseti peakokk Mart Kukk usub, et multikultuursus on toidu puhul kindlasti hea. Maailmas reisides on ta toiduvalmistamise kohta väga palju õppinud. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu aasta parimaks restoraniks valitud Villa Wesseti peakokk Mart Kukk usub, et inimene saab tööd hästi teha ainult siis, kui ta seda tõeliselt armastab. Kukel on toiduvalmistamise vastu suur kirg.

Olite 23aastane, kui Villa Wessetis peakokana tööle asusite. Kas te ei tundnud hirmu noorelt selles ametis tööle hakata?

Ei, sest olin enne seda juba Viljandis peakoka tööd proovinud. Öeldakse, et kui sa ei ole enne 25 aasta kukkumist peakokaks saanud, siis tõenäoliselt ei saagi: kui sul on toiduvalmistamiskirg, peaks see juba väga noorena välja paistma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles