Kohalikud korvpalliliigad ei konkureeri omavahel

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu osaleb Paikuse korvpalliliigas üheksa meeskonda. Mullu oli neid üks rohkem.
Tänavu osaleb Paikuse korvpalliliigas üheksa meeskonda. Mullu oli neid üks rohkem. Foto: Tarmo Tõnismann

Oktoobri lõpus tehti mängudega algust Pärnumaa kahes korvpalliliigas. Pall visati õhku nii Paikuse liigas kui Audru karikavõistlustel. Mõlema liiga korraldajad kinnitasid, et nad omavahel ei konkureeri. Pigem on teretulnud, et Pärnu lähistel saavad huvilised kahes liigas korraga mängida ja seeläbi suuremal hulgal matšidel osaleda.

Tänavu toimuvad Audru karikavõistlused korvpallis kümnendat korda, kuid, nagu võistluste peakorraldaja Priit Annus kinnitas, on Audrus mõõtu võetud palju kauem. “Audru karikavõistluste nime all on juubelihooaeg, kuid tegelikult oleme tegutsenud kuskil 1996. aastast,” arvas peakorraldaja.

Esialgu oli tegemist küladevahelise võistlusega, mis aasta-aastalt kasvas. Aga pärast seda, kui Pärnu linnast kadus Pärnu meeste korvpalliliiga (PMKL), kasvati Annuse sõnutsi maakonna suurimaks liigaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles