Kunstisadama loojad tahavad peagi ehitada

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui riigiasutused kiidavad Läänemere kunstisadama projekti heaks ja ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) rahastab seda, muutub vaade kesklinna kaile tundmatuseni.
Kui riigiasutused kiidavad Läänemere kunstisadama projekti heaks ja ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) rahastab seda, muutub vaade kesklinna kaile tundmatuseni. Foto: HG Arhitektid

Läänemere kunstisadama eestvedajad hellitavad lootust, et juba järgmise aasta alguses saavad nad Pärnu kesklinna kai juures ehitusega pihta hakata.

Suure ettevõtmise esimese etapi valmimine oleneb nüüd suuresti sellest, kas ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) seda rahastab. Peale selle tuleb ehitusloa saamiseks teha projektis täpsustusi.

Kunstisadama mõtte algataja ja eestvedaja Mark Soosaar loodab, et Pärnu linnavalitsus annab ehitusloa kuni kuu jooksul. “Niisamuti ootab EAS seda ehitusluba väga,” kinnitas Soosaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles