Kiiremad reageerijad jõuavad veel jalad selga võtta ja vurada Kihlepasse, kus täna keskpäeval hakkavad kokkamishuvilistega oma maa tüüpilisi roogi valmistama selleks puhuks kohale sõitnud liivlased Kolka kandist Lätist, isurid ja vadjalased Peterburi oblastist, setod ja udmurdid.
Tellijale
Kihlepas toimub rahvaste ühiskokkamine
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma udmurditarist naise Ljudaga hõimukööki vedav Aivar Ruukel lausus, et menüü tuleb kirju: tindist lodjapuumarjadeni. Kõik kokkamishuvilised on oodatud, kuid kaasa peaks võtma põlle ja vahetusjalatsid. Kihlepa külamajas vaaritatakse kella 17ni, misjärel süüakse road ära.