Insult niidab isegi raudmehe

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja vahetas jalgpallurivormi kalamehesäärikute vastu ja on sellega rahul, uus töö on tema sõnutsi endisest mitu korda kergem.
Raio Piiroja vahetas jalgpallurivormi kalamehesäärikute vastu ja on sellega rahul, uus töö on tema sõnutsi endisest mitu korda kergem. Foto: Urmas Luik

Kirglik harrastussportlane ja raudmehekski tituleeritud Raio Piiroja osales 16. septembril järjekordsel rattamaratonil. Talle ei olnud võistluses midagi erilist, mees on varem põhjaliku ettevalmistuseta läbinud muu hulgas kolm triatloni. Seekord sai ta aga ehmatuse osaliseks.

Maratoni üheksandal kilomeetril tundis Piiroja ootamatult nõrkust ja peavalu. “Iga uus asi on hirmutav ja sellist valu ma enne tundnud ei olnud,” meenutab ta.

Aastaid jalgpallurina leiba teeninud Piirojale ei ole valu võõras: traumad olid tema jutu järgi ametijuhendisse kirjutatud. Operatsioone ja vigastusi on tal seljataga hulganisti. Sel korral osutus võistluse jätkamine valu tõttu siiski võimatuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles