Armastus, mis algas näpistusest

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadi ja Reimo armastus on kestnud kokku kümme aastat. Pildil tähistavad noored oma teist pulma-aastapäeva.
Kadi ja Reimo armastus on kestnud kokku kümme aastat. Pildil tähistavad noored oma teist pulma-aastapäeva. Foto: Triin Künnapas

Tori põhikooli pikapäevarühma tuli millenniumi alguses uus poiss – kaheksa-aastane Reimo. Kiiresti sõbrunes ta seitsmese Kadiga. Nalja pärast hakkasid lapsed üksteist kordamööda näpistama. Reimo näpistas aga valusamalt, nii et tüdruku käele tekkis sinikas ja kogu loost tuli kodus pahandus, kuhu sekkusid Kadi vanem vend ja õde. Kes oleks aga võinud arvata, et seitsme aasta pärast saab sõprusest armastus, mis kestab siiani. Kolm aastat tagasi noored abiellusid ja on nüüdseks koos olnud juba kümme aastat.

Varases nooruses teineteist leidnud 24aastane Kadi Köster-Hansumäe ja 25aastane Reimo Hansumäe on armas ja tagasihoidlik paar, kellele peale vaadates ei ütlekski, et noored juba nii kaua sama teed on käinud. Korraks mindi aga lahku. “Tundus liiga vara. Ei teadnud, kas on õige,” mäletab Kadi oma teismeea kõhklusi. Sõbrad aga utsitasid noored taas kokku ja 16aastaselt teadis Reimo kindlalt, et tahab oma elu Kadiga siduda, ja palus neiu kätt. Tüdruk ütles “jah”, kuid ei pidanud abiellumisest tol ajal veel lugu. Nimelt oli ta abielu suhtes pessimistlik. Hiljem muutis siiski meelt ja avaldas ise paarimineku soovi.

Pärast seda mängu noored väga omavahel kokku ei puutunudki. Uuesti jäid nad teineteisele silma alles siis, kui nad olid 14aastased. “Iga kord, kui kell helises vahetundi, mäletan, et saime kokku ühes kindlas kohas: teise korruse akna all. Siis olime terve vahetunni kahekesi koos ja rääkisime,” meenutab Kadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles