EKRE-l pole tüli vaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekre valimispidu Bum Bumis
Ekre valimispidu Bum Bumis Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Pärnumaa juhatuse liikme Rain Jungi artikkel Pärnu Postimehes kubiseb valedest ja pooltõdedest.

On fakt, et Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) sai valimistel Pärnus rahva mandaadi. Miks hakkab IRLi esindaja enne esimest Pärnu linnavolikogu istungit meid mustama ja tüli õhutama? Meil ei ole kellegagi mingit tüli vaja. Meil on oma rahvuslik ja konservatiivne programm, mida me plaanime ellu viia riigis ja omavalitsustes.

Jung tunnistab oma kirjutises, et konservatiivsus on edasiviiv jõud ja IRLil tugev vundament. Praktika on siinkohal tõe kriteerium. Kas erakond, kelle juhtfiguurid müüvad elamislube välismaalastele, on aus ja isamaaline? Kas erakond, kelle minister kandib miljoneid välismaistesse õlitehastesse ja põlevkivikaevandustesse, on aus maksumaksja raha kasutaja? Kas kooseluseaduse tühistamise vastu hääletamine on traditsiooniliste pereväärtuste toetamine? Kas Venemaaga piirilepingu poolt hääletamine, mis tühistaks Tartu rahu, on Eesti riigi eest seismine? Kas IRLi projekt “2.0 miljonit eestimaalast” on Eesti keele, kultuuri ja rahvusriigi püsimisele orienteeritud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles