Ühe jalgpalliklubi õnnetus on teise õnn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vapruse fännid saavad suure tõenäosusega uuelgi hooajal Premiumi liiga mängijatele patsu lüüa.
Vapruse fännid saavad suure tõenäosusega uuelgi hooajal Premiumi liiga mängijatele patsu lüüa. Foto: Madis Sinivee

Laupäeval lõppesid Eesti jalgpalli meistrivõistlused, kus 11. korda krooniti liiga tšempioniks Tallinna FC Flora. Võidumeeskonnast rohkem andsid meediale kõneainet hoopis teised Premiumi liiga klubid: Sillamäe Kalev, FC Levadia ja FCI Tallinn. Esimeselt võeti litsents ja teised kaks ühinesid, mille tulemusena saabus õnn Pärnu Vapruse õuele.

Esimene uudispomm lõhkes laupäeva keskpäeval, kui tuli teade, et Eesti tippklubid Tallinna Levadia ja FCI Tallinn ühendavad järgmisest hooajast jõud. Selle tulemusena sai selgeks, et üks kõrgliigaklubidest kaob tuleval hooajal kindlasti.

Möödus paar tundi, kui plahvatas teine pomm: Sillamäe Kalevit uuel aastal enam kõrgliigas ei näe. Põhjuseks võlad nii mängijatele, klubitöötajatele kui kolmandatele pooltele. Nii ei jäänud Eesti jalgpalli liidule (EJL) muud võimalust kui klubilt litsents võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles