Sillal jalutajast elupäästjaks

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Errit Kuldkepp ei lasknud pisipätil Pärnu kesklinnas taluturul kassat röövida.
Errit Kuldkepp ei lasknud pisipätil Pärnu kesklinnas taluturul kassat röövida. Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Kui Ilmar Münzer abikaasa ja sõpradega aastavahetuspidustustelt läbi öö heatujuliselt kodu poole jalutas, ei osanud ta uneski näha, et temast saab päästeingel Pärnu Kesklinna silla piirdel enesetapumõtetega istuvale 28aastasele mehele.

Üle silla jalutades märkas Münzeri abikaasa silla Tallinna maantee poolses otsas istumas kurba kuju. “Mina ei märganudki teda, aga naine ütles, et keegi istub sillapiirde peal,” meenutas Münzer. “Läksin siis tema juurde ja küsisin, kas tal on mingi mure ja kas teda saab kuidagi aidata.”

Tuli välja, et noorel mehel olid tõsised pereprobleemid ja ta oli otsustanud sillalt jäisesse jõevette hüpata. “Mees oli endast väljas. Ta ütles, et tõmbab pooliku sigareti lõpuni ja hüppab siis sillalt alla,” ütles Münzer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles