Žürii tutvus vabakonna aasta tegijate esildistega

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa aasta vabaühenduse kategoorias esitati kaks kandidaati, millest üks Tahkuranna vallas tegutsev MTÜ Kärnataja, mille eestvedaja on Joel Suiste.
Pärnumaa aasta vabaühenduse kategoorias esitati kaks kandidaati, millest üks Tahkuranna vallas tegutsev MTÜ Kärnataja, mille eestvedaja on Joel Suiste. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Viieliikmeline žürii eesotsas Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse konsultandi Daisi Sprengiga arutas eile kodanikuühiskonna eestvedajate või toetajate kohta kirjutatud esildisi.

“Kandidaatide arv tõendab esildiste aktiivsuse suurenemist, pannakse tähele inimesi, keda tunnustada, ja julgetakse neid konkursile esitada, et tänada nii oma kandi vabatahtlikke,” rääkis Sprenk.

Pärnumaa aasta vabaühenduse kategoorias esitati kaks kandidaati: Tahkuranna vallas tegutsev MTÜ Kärnataja, mille eestvedaja on Joel Suiste, ja MTÜ Kolmas Võimalus, mis tegutseb Halinga vallas eesotsas Heleri Wazzaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles