Linnapea: Estonia spaa müügiga pole kiire

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea väitel ei ole linn Estonia spaa suhtes ühtegi otsust langetanud.
Linnapea väitel ei ole linn Estonia spaa suhtes ühtegi otsust langetanud. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnapea Romek Kosenkraniuse sõnutsi on Eesti rahvusringhäälingu uudis, milles teatati, et linn kaalub Estonia spaa müüki, mõte, mis on hakanud elama oma elu. “Pärnu linnal ei ole majanduslikku vajadust Estoniat müüa,” kinnitas meer.

Üleeile avaldas ERRi uudisteportaal loo, et Pärnu linn kaalub Estonia spaa müüki ja on tellinud audiitori- ja ärikonsultatsioonifirma Deloitte uuringu, saamaks teada, kuidas seda paremini teha. Samuti oli märgitud, et müügiga võiks linn teenida ligikaudu kümme miljonit eurot.

Kosenkranius selgitas, et üleeilseks ei olnud linn Estonia spaa teemal ühtegi otsust langetanud. “Deloitte tegi tõesti auditi, kuidas Estoniat edasi majandada,” täpsustas ta, lisades, et auditist tuli välja neli varianti. “ERRi uudises räägitakse kahest moodusest ehk eri müügistrateegiatest, aga on veel mitu strateegiat, näiteks investeeringustrateegia.” Kosenkraniuse väitel jääb see, milline neist käiku läheb, volikogu ja linna otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles