Vennad küpsetavad aiamajas leiba

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vennad Reini (vasakul) ja Randy Villmann toovad turule enda retsepti järgi küpsetatud leiva.
Vennad Reini (vasakul) ja Randy Villmann toovad turule enda retsepti järgi küpsetatud leiva. Foto: Mailiis Ollino

Vendadest kodukokad Reini ja Randy Villmann osaühingust Kala & Leib muutsid Pärnu koduhoovi aiamaja tööstuslikuks köögiks, kus nüüdsest küpsetavad enda retsepti järgi.

24aastase Reini ja 25aastase Randy teada olid nemad Eesti toidumaailmas esimesed, kes kalale ja leivale spetsialiseerusid. “Meie kalavõikude müük on läinud üpris hästi. Kogusime küllalt raha, et soetada kallid köögiseadmed ja ehitada aiamajja täisterarukkijahust leiva küpsetamiseks ideaalne köök,” ütles Reini.

Otsus leiba tootma ja müüma hakata tekkis meestel tänu neilt kalavõileibu ostnud klientidele. “Kui võikusid viisime, küsiti meilt väga palju, kust saaks seda leiba pätsikaupa osta. Nii me mõtlesimegi, et peaks ikka suurema tootlikkusega köögi avama,” jutustas Randy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles