Vendadest kodukokad Reini ja Randy Villmann osaühingust Kala & Leib muutsid Pärnu koduhoovi aiamaja tööstuslikuks köögiks, kus nüüdsest küpsetavad enda retsepti järgi.
Tellijale
Vennad küpsetavad aiamajas leiba
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24aastase Reini ja 25aastase Randy teada olid nemad Eesti toidumaailmas esimesed, kes kalale ja leivale spetsialiseerusid. “Meie kalavõikude müük on läinud üpris hästi. Kogusime küllalt raha, et soetada kallid köögiseadmed ja ehitada aiamajja täisterarukkijahust leiva küpsetamiseks ideaalne köök,” ütles Reini.