Noortebändi konkursi võitis duo Rainer Ild

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Tallinnas Kultuurikatlas toimunud "Noortebänd 2017" finaali võitis dünaamiline duo Rainer Ild, mille liikmed on Paikuselt pärit Rainer Ild koos Sven Seinperega. Elu24 rahvahääletuse lemmikuks osutus Nora’s Closure.

Noortebändi konkursi võitis duo Rainer Ild.
Noortebändi konkursi võitis duo Rainer Ild. Foto: Stanislav Moškov

Võitjapaketti kuulus 1000 eurot No Angel Recordsilt EP väljaandmiseks, stuudioaeg Roundsoundi stuudiolt, loovagentuuri Vurr sotsiaalmeedia ja branding'u koolitus ja Nordic Hotel Forumi loomepuhkus. Rainer Ild viis koju festivalide Acoussion Live ja Intsikurmu esinemiskutse. Peale selle astub Acoussion Live'il üles sooloartist Inger. Hommage sai esinemiskutse Tallinn Music Weekile ja Jazzkaarele. Kingitus.ee andis auhinna oma lemmikosalejale, kelleks osutus Seinpere võidubändist.

Žüriisse kuulusid Mart Normet, Kristel Aaslaid, Anu Saagim, Raimond Põldmaa, Merili Antsmaa, Tuuli Rand, Maarja Merivoo-Parro, Claus Kaiser Evald Andersen, Mihkel Kübar ja Tarmo Sikk.

Alati humoorikas Ild ütles vahetult pärast võidukat kontserti, et Noortebänd andis neile jõudu. “Noortebänd näitas meile teed!” lisas ta.

Noortebändi peakorraldaja Märt Truman sõnas, et konkursi tase oli tugevam kui kunagi varem. “Seda aastat kahtlemata iseloomustasid žanride mitmekesisus ja võistlejate professionaalsus,” lausus ta.

Noortebändi valiti juba 17. korda ja konkursilt on saanud tuule tiibadesse näiteks Ziggy Wild, The Boondocks, Frankie Animal, Sibyl Vane, Andres Kõpper, Karl-Erik Taukar, Grete Paia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles