Korvpallurid pakkusid isadele vägeva elamuse

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kirves (nr 8) panustas võistkonna edusse 19 punkti. Timo Eichfuss (nr 9) lisas 13.
Mihkel Kirves (nr 8) panustas võistkonna edusse 19 punkti. Timo Eichfuss (nr 9) lisas 13. Foto: Ardi Truija

Pärnu Sadama korvpallimeeskond andis kõikidele tasuta mängule pääsenud isadele üleeile õhtul vägeva korvpallietenduse, võites TTÜ korvpalliklubi lisaajal 85:80.

Juba enne matši oli oodata põnevat lahingut. Mõlemad klubid asusid turniiritabelis kohakuti: TTÜ oli kuues, Pärnu seitsmes. Sadama ainus võit nelja kaotuse kõrval oli saadud just ülikooli meeskonna üle: nimelt alistati TTÜ möödunud kuul võõrsil 80:53. Seega oli alust arvata, et mõlemad tiimid janunesid võidu järele.

Üleeilses vastasseisus valitses saalis juba kohtumise eel teistsugune atmosfäär. Kümmekond TTÜ fänni, kes ei pidanud paljuks sõita pühapäeva õhtul suvepealinna, tegid trummide ja pasunatega põrgulärmi, justkui oleks juba play-off käes. Suvepealinna meeskonna fännid ei jäänud alla ja kostitasid korvpallureid sõjahüüetega: “Võitle, Pärnu, võitle!”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles