Pärnakad osalesid rahvusvahelisel küberkaitse võistlusel

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvutid.
Arvutid. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Eesti esindus saavutas rahvusvahelisel küberkaitse võistlusel European Cyber Security Challenge seitsmenda koha, meeskonda kuulusid ka Pärnumaa kutsehariduskeskuse kutseõpetaja Kristjan Leotoots ja Pärnust pärit Heino Sass Hallik.

"Võistlus kujutas endast küberturvalisusega seotud ülesannete lahendamist,"  märkis Eesti võistkonna üks kaptenitest Kristjan Leotoots. 

Eesti meeskond kandis nime Team Estonia, kuhu kuulusid Kristjan Leotoots ja Artur Luik (kaptenid), Heino Sass Hallik, Gregor Eesmaa, Tauri Toel, Taavi Eomäe, Kert Ojasoo, Jürgen Laks, Markkus Olaf Millend ja Tanel Peep.

1. novembril Hispaanias Malagas toimunud kübertalentide jõukatsumisel osalesid 15 Euroopa riigi noored. Võistluse võitis Hispaania. Osalesid Austria, Küpros, Tšehhi, Taani, Eesti, Saksamaa, Kreeka, Iirimaa, Itaalia, Liechtenstein, Norra, Rumeenia, Hispaania, Šveits ja Inglismaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles