Siserulapargis käib vilgas ehitustöö

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varmo Juurikas ja Rasmus Paimre ehitavad Pärnu esimest siserulaparki sõprade ja vabatahtlike abiga.
Varmo Juurikas ja Rasmus Paimre ehitavad Pärnu esimest siserulaparki sõprade ja vabatahtlike abiga. Foto: Mailiis Ollino

Kunagisse Raba ujulasse rajatava ekstreemspordikeskuse ehitustööd on kujunenud keerulisemaks, kui projekti eestvedajad oodata oskasid, ent järgmisel kuul peaks siserulapark uksed avama.

Pärnu tänavuse kaasava eelarve ideekonkursi võitnud siserulapargi projekti eestvedaja Rasmus Paimre jutu järgi selgus planeerides, et nõukogude ajal veehoidla sildi all ehitatud ujulasse oleks mõistlik paigaldada uued kütte- ja ventilatsioonisüsteemid ning välja vahetada valgustid. Nii kasvas esialgu 40 000eurone eelarve poole suuremaks ja ekstreemspordientusiastidel tuli leida toetajaid, kelle abiga remont lõpuni viia.

Ehitustööde ettevalmistused algasid suve hakul. Paimre sõnade kohaselt oli kõige keerulisem basseini vaheseina lammutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles