Isad ja lapsed orienteerusid lasteaias

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu lasteaia Kelluke Solnõško rühma lapsed tähistasid eelmisel reedel traditsiooniliselt isadepäeva. Algul oli plaanis orienteerumismäng lasteaia õuealal, kuid sügiseste ilmadega seoses viisime mängu siseruumidesse.

Isadepäevapidu algas rühmaruumist: iga pere sai orienteerumiskaardi, kus olid kujutatud lasteaia eri ruumid: köök, inglise keele kabinet, tervishoiutöötaja kabinet, esimese korruse koridor ja enda rühma mängunurk. Igas punktis täitis laps koos isaga isemoodi ülesande.

Köögis tervitas lapsi Kuldse Kulbiga pärjatud lasteaiakokk Tiiu, kes tutvustas lastele köögi sisustust, seejärel  kirjutasid lapsed isadega üles enda lemmiktoidu: nii soolase kui magusa.

Tervishoiukabinetis sai end ära mõõta ja kaaluda, saalis aga toimus palliviskevõistlus. Lapsed panid isa abiga aja peale kokku pusletki.

Kuna sügisõhtud on pimedad ja igal lapsel läheb vaja helkurit, siis selle omanikuks said nad mängu abil: lapsel olid silmad kinni seotud ja isa juhendamisel valis ta endale helkuri. Lõpuks võisid kõik lasta teha enda perest lõbusa foto. Lapsed õnnitlesid isasid luuletuse, mängu ja lauludega ning kinkisid neile omatehtud parkimiskella. Ürituse lõpuks ootas osalejaid kringel ja mahl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles