Jõulupildistamise aja broneerimisega tasub kiirustada

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograaf Triin Künnapase sõnutsi on november ja detsember tema stuudios kõige kiirem aeg. “E-post ja Facebooki postkast on jõuluperioodil alati kirjadest pungil,” rääkis Künnapas.
Fotograaf Triin Künnapase sõnutsi on november ja detsember tema stuudios kõige kiirem aeg. “E-post ja Facebooki postkast on jõuluperioodil alati kirjadest pungil,” rääkis Künnapas. Foto: Triin Künnapas

Paljud meist mäletavad veel seda tunnet, kui maagilisel jõuluajal võis kodu postkastist leida armsate inimeste saadetud südamlikke postkaarte. Aga kas tänapäeval käiakse neid veel tegemas või on see armas žest vajunud unustuse hõlma? Seda Tarbija Pärnumaal tegutsevatelt fotograafidelt ja postkaardivalmistajalt uuriski.

Pärnu fotograafide Kerli Sosi, Maaris Puusti ja Triin Künnapase sõnutsi on jõuluteemalised pildistamised juba täies hoos. “Meil tegutseb stuudios mitu fotograafi ja enamik aegu on juba kinni pandud, seega tasub jõulupildistamise broneerimisega kiirustada,” soovitas Puust. “Esimeste jõulupiltidega alustasime juba oktoobri lõpus,” lisas Künnapas.

Sosi jutu järgi on jõulupildistamine ootamatult populaarseks osutunud. “Kui ma eelmine aasta esimest korda jõulustuudio tegin, ei osanud aimatagi, kui suur huvi selle vastu on,” märkis Sosi. Ka Puusti ütlust mööda läheb jõulufotode tegemine üha populaarsemaks. “Pilte saadetakse sõpradele pühadetervitusena ja tehakse neist lausa pühadekaarte,” selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles