Pille vajav kool korraldab heategevuskontserdi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Muusika süvaõppega Pärnu Ülejõe põhikool organiseerib täna õhtul kooli aulas heategevuskontserdi “Päris pillid päriseks” – see on kulminatsioon Hooandja ja “EV 100” projektile, mille raames koguti koolile pillide soetamiseks annetusi.

Projekti üks eestvedajaid Kadri Haavandi lausus, et kontsert on kõigile tasuta ja tänutäheks rahvale, kuid kel soov aidata, saab sealgi annetada. Kuna Ülejõe koolis on muusika süvaõpe, vajab kool pille, et toetada tulevaste muusikatalentide arengut. Koolis tegutseb puhkpilliorkester, kuus koori, hulk ansambleid ja soliste, antakse tasuta kitarriõpet ja leidub palju õpilasi, kes väga tahavad pilli mängida, kuid koolil napib instrumentide soetamiseks raha.

Kool algatas heategevusprojekti, mis kulmineerub heategevuskontserdiga. Annetuste abiga soovitakse soetada kaks kornetit puhkpilliorkestrile, bassksülofoni, kellamängu ja kitarre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles