Audru valla ametnikud said 13. kuupalga

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahetult enne Audru vallavanema kohalt Pärnu abilinnapeaks asumist määras Siim Suursild kõigile oma alluvatele kuupalga jagu boonust.
Vahetult enne Audru vallavanema kohalt Pärnu abilinnapeaks asumist määras Siim Suursild kõigile oma alluvatele kuupalga jagu boonust. Foto: Urmas Luik

Audru vallavalitsus otsustas oma ametnikele jagada kokku ligemale 23 700 eurot lisatasu, tuues põhjenduseks haldusreformi käigus kasvanud töökoormuse.

31. oktoobril määras sel ajal Audru vallavanem ja äsja Pärnu abilinnapeaks valitud Siim Suursild omavalitsuse kõigile ametnikele, neid on kokku 18, kuupalga suuruse lisatasu.

Eksvallavanem põhjendas, et liitumisläbirääkimised olid aja- ja töömahukad. “Ühinemiskoosolekutel osalemine, dokumentatsiooni ja lepingu läbitöötamine. Seda tööd on praegugi veel ees,” selgitas ta, milles suurem töökoormus täpsemalt seisneb. “Need asjad pole sellised, mis me ametnikega neid tööle võttes kokku leppisime.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles