Pärnusse tuleb esinema 1990ndate megatäht

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Culture Beati lauljatar Tania Evans oma nooruses.
Culture Beati lauljatar Tania Evans oma nooruses. Foto: promo

Pärnu Kuursaalis tantsitab sel reedel rahvast üks 1990. aastate megatähti Culture Beat koos oma artistide Tania Evansi (Suurbritannia) ja räppar Kenneth Lewisega (USA).

1989. aastal tegutsemist alustanud Culture Beati vaieldamatult suurimaks hitiks kujunes "Mr Vain". Kuursaalis tuleb peale nimetatud loo esitusele kollektiivi kogu hitiparemik nagu "Crying in the Rain", "Inside Out", "Anything", "Got To Get It". Algusest peale on neidsamu hitte laulnud Tania Evans, räppar on vahepealsete aastatega vahetunud.

"Toome pärnakateni jällegi midagi ainulaadset, mida igal aastal ei näe ega kuule," lausus Kuursaali programmijuht Marek Kukk. Ta möönis, et kuna ta Saksamaal toimetava Culture Beati oma partneriga juba Eestisse kutsus, annab duo siin mitu kontserti – enne Pärnut on nad esinenud sel kuul Kuressaare ööklubis Diva ja Haapsalu ööklubis Africa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles