Galerii: võrkpallurid teenisid kodusaalis raske võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas alistas liidermeeskond Pärnu kodusaalis raskustega Läti satsi OC Limbaži 3:2. 

Kuigi liigatabelis paiknesid tiimid üksteisest kaugel – Pärnu oli esimene ja Limbaži 12. – ja oodata oli ühepoolset mängu, siis Pärnu spordihallis nii ei läinud. 

Esimene geim möödus võrdsete heitlusena, kuniks perioodi lõpus pani paremuse maksma kodumeeskond, võites esimese 25:19. Teine geim kulges samuti võrdselt, kuid seekord tegutsesid lõpus kindlamini külalised, viigistades 25:21 geimivõiduga seisu 1:1-le.

Kui mängu eel võisid Pärnu vollemehed loota kiiret tunniajast võitu, olid Läti meestel muud plaanid. Kui matši algusest oli möödas tund aega, kestis alles kolmas geim, kus pärnakad ei suutnud enam palle maha lüüa. Lätlased sattusid hoogu ja võitsid kolmandagi geimi 25:21.

Pärnu poolelt oli heas hoos Edvinas Vaškelis, kes oli kolmanda geimi lõpuks toonud 19 punkti, kuid üksnes ühe mehe punktidest jäi väheks: vaja läks ülejäänutegi tuge. 

Neljandas geimis hoidis kodumeeskond stabiilselt paari-kolmepunktilist edu, vahepeal juhtiti juba viie punkiga, kuid geimi lõpus tulid lätlased järele ja läksid 23:22 juhtimagi. Geimi viimased kolm punkti läksid aga pärnakatele, kes võitsid geimi 25:23. Ees ootas otsustav viies periood.

Viimases geimis sai lätlaste jaks otsa ja geim kuulus täielikult pärnakatele, kes võitsid viimase 15:5 ja kogu kohtumise 3:2.

Loovutatud kaks geimi tähendasid, et Pärnu teenis võidu eest kaks, mitte kolm punkti.

Pärnakate resultatiivseim oli 28 punkti toonud Vaškelis. Kevin saar toetas teda 17 silmaga.

Pärnu peab oma järgmise kohtumise 22. novembril kodusaalis Järvamaa VK vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles