Tennisistid kandideerivad aasta parimaks

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lissi Kubre.
Lissi Kubre. Foto: Mailiis Ollino

Eesti tennise liit selgitab välja lõppeva aasta parimad, pärnakaid on tiitlile esitatud koguni neljas kategoorias. Peale mängijate on aasta parimate liivaväljakute kategoorias nomineeritud Pärnu Kesklinna tenniseklubi väljakud.

Kuni 12aastaste tüdrukute seas kandideerib Eesti aasta noortennisistiks Desire Pärn. Ta võitis aasta alguses Eesti noorte karikavõistlustel üksikmängu ja tuli võitjaks paarismänguski. Eesti meistrivõistlustel võitis Pärn hõbeda ja paarismängus kulla.

Kuni 18aastaste neidude seas on Pärnust esindatud 14aastane Lissi Kubre, kes võitis tänavu Iirimaal esimese rahvusvahelise tenniseföderatsiooni (ITF) tiitli. Ta võistles Eesti karikavõistlustel kuni 18aastaste hulgas ja tõi sealt koju kolmanda koha. Eesti meistrivõistlustel tuli Kubre pronksile nii 16- kui 18aastaste piigade arvestuses. Aasta alguses määras Stockholmi Eesti tenniseklubi lootust andvale sportlasele Kubrele 1000eurose stipendiumi treeninguteks ja võistlustel osalemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles