Häädemeeste perearstil napib töö jätkamiseks patsiente

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Esmane on ikka nagu igal pool, ägedad haigestumised, mis telefonijutu peale üle ei lähe, aga põhiline häda on seljad kaelast kuni sabaotsani,” ütleb OÜ Häädemeeste Arst tohter Harri Looring.
“Esmane on ikka nagu igal pool, ägedad haigestumised, mis telefonijutu peale üle ei lähe, aga põhiline häda on seljad kaelast kuni sabaotsani,” ütleb OÜ Häädemeeste Arst tohter Harri Looring. Foto: Urmas Luik

Patsiendid annavad avalikus internetiruumis Häädemeeste kauaaegsele perearstile Harri Looringule vaid kõrgeid hindeid – 4,5 kuni 5,0 – ja kinnitavad, et ta on osavõtlik, professionaalne, töökas, sõbralik.

“Mul on küll kahju, et ta ära läheb, nüüd tuleb uue perearstiga harjuda,” sõnab Kabli Pagari müüja Anne ja lisab doktor Looringu põhjalikkuse kohta kiidusõnu.

“Ei, ega perearst nüüd Häädemeestelt ära kao, doktor Metsaoru jääb siin inimesi vastu võtma, aga saab suurema koormuse. Ja preemiaks minu pereõe, sest ega meil meditsiiniinimesi pole siin võtta. Minu õnneks ei jää pereõde tööta, ta saab 1. jaanuarist otsekohe teise firmasse üle minna,” seletab OÜ Häädemeeste Arsti asutaja Harri Looring, kes on endale armsaks muutunud töökohas veel viimased poolteist kuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles