Laupäeval uuendatakse Port Arturis ID-kaardi sertifikaate

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ID-kaart
ID-kaart Foto: Aivar Pau

Sel nädalavahetusel aitavad politsei- ja piirivalveameti (PPA) töötajad kõikjal Eestis kaubanduskeskuste ajutistes teeninduspunktides neid ID-kaardi kasutajaid, kes vajavad abi sertifikaatide uuendamisel.

Pärnus abistatakse ID-kaardi kasutajaid laupäeval 11–16 Port Arturis Telia esinduses.

Juhtprojektina uuendasid PPA töötajad ID-kaartide sertifikaate politsei aastapäeva ürituste raames läinud pühapäeval, 12. novembril ajutistes teeninduspunktides viies kaubanduskeskuses. Kokku aidati sertifikaate uuendada pea 350 inimesel.

"Politseipäeva raames korraldatud näidisprojekt oli edukas ja seepärast pakume sellist võimalust kaubanduskeskustes Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas," rääkis PPA identiteedi ja staatuste büroo ekspert-nõunik Anita Sokolova. "Kõige mugavam ja kiirem viis ID-kaardi sertifikaatide uuendamiseks on kauguuendamine oma arvutis, kuid kõiki, kes vajavad uuendamiseks meie abi, ootame nädalavahetusel ajutistesse teeninduspunktidesse, mis enamjaolt asuvad mobiilsideoperaatorite esindustes."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles