Pärnumaa piir jookseb piki Kasari jõge

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luiged Kasari jõel.
Luiged Kasari jõel. Foto: Eger Ninn

Lääneranna valla, seega Pärnu maakonna piir jookseb piki Kasari jõge. Teisel pool jõge on Risti–Virtsu maanteele üles pandud Lääne-Nigula valla silt, mille nagu Lääneranna valla uue tähisegi kinkis veebruaris Läänemaad külastanud tollane riigihalduse minister Mihhail Korb.

Lääneranna vallavolikogu esimees Arno Peksar märkis, et eile oli vallamajas siltide teema päevakorral ja lähiajal pannakse Kasari äärde ministri varakult kingitud silt uue valla nimega. Kokku on lepitud selleski, mitu tähist tuleb vallale juurde tellida, et olulistel maanteedel oleks vallapiir märgitud.

Maanteeameti rida on maakonna piiritähiste paigaldamine ja eeldatavasti jõutakse seda teha tuleval suvel. Siis on selge, kus algab ja lõpeb Pärnu maakonna põhjapiir. Piirinaabrid on haldusreformi järel Haapsalu linn (Ridala valla ühinemise järel) ja Lääne-Nigula vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles