Sadama korvpallurid viskasid üle 100 punkti ja said kohustusliku võidu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonna resultatiivseim oli Tormi Niits.
Pärnu meeskonna resultatiivseim oli Tormi Niits. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alistas täna Alexela korvpalli meistriliigas võõrsil liiga autsaideri G4S Noorteliiga tiimi 110:67.

Mängu eel seadis Pärnu meeskonna peatreener Heiko Rannula suvepealinlastele kolm eesmärki: võita kõik veerandajad, kaotada pall alla 12 korra ja hoida vastaseid mängu kokkuvõttes alla 60 punkti.

Avaveerandi võitsid pärnakad 28:17. Mängu saatus otsustati teisel veerandajal, kui vastasmeeskonda hakati üle väljaku pressima. G4S Noorteliiga jäi pressingu vastu hätta ja pärnakad said palju vaheltlõikeid ja lihtsaid korve. Poolajapausiks olid Pärnu edunumbrid 57:30.  

Teisel poolajal kasvas Pärnu eduseis juba 30punktiseks ja mänguaega teenisid needki mängijad, kes tavaliselt platsile ei pääse: Artur Konontsuk, Rait Tammet ja Janar Aniste.

Viimase veerandi eel juhtis Sadam 86:53.

Mängu eel peatreeneri seatud eesmärkidest sai täidetud vaid üks: võita kõik veerandajad. 60 punkti asemel lasti endale visata 67 silma ja pallikaotusi kogunes täpselt 12.

Pärnu meeskonna resultatiivseimaks osutus 25 punktiga Tormi Niits. Konontsuk ja Siim-Markus Post lisasid 16 silma.

Sadamal on kaheksa mänguga viis võitu, millega meeskond paikneb turniiritabelis viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles