Ühisnädal tipneb Pärnumaa aasta teo avalikustamisega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa vabakonna aasta tegu 2016 oli võistlusmäng “Turvaline küla”. Tänavune aasta tegu selgub kuue nominendi hulgast sel laupäeval.
Pärnumaa vabakonna aasta tegu 2016 oli võistlusmäng “Turvaline küla”. Tänavune aasta tegu selgub kuue nominendi hulgast sel laupäeval. Foto: Urmas Luik

Ühisnädalasse, mis vältab 20.–26. novembrini, mahub Pärnumaal vaid kaks ettevõtmist: külakogukonna arendamise arutelu reedel Pärnjõe rahvamajas ja vabakonna inspiratsiooni- ja tänuvastuvõtt laupäeval Strandis. Nädal varem toimus Pärnus ühisnädala raames Eesti-Läti kodanikuühenduste koostööseminar.

Pärnumaal on keskne teema muutused vabakonnas, eelkõige see, mis on haldusreformi tulemusena vabaühenduste elus teisiti ja kuidas tehnoloogia areng seda mõjutab.

Nende kolme üritusega ongi viiendat sügist üleriigilisel ja seekord vabakonna liikmete tunnustamisele ja esiletõstmisele keskendunud kodanikuühiskonna nädalal joon all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles