Pärnakas avas Indias magusaäri

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlanna on koos indialasest elukaaslase Thomasega Mumbais elanud juba viis aastat. Peres kasvavad kümneaastane Mia Norah ja 13kuune Marc Jacob.
Eestlanna on koos indialasest elukaaslase Thomasega Mumbais elanud juba viis aastat. Peres kasvavad kümneaastane Mia Norah ja 13kuune Marc Jacob. Foto: KRÕÕT TARKMEEL

Pärnu naine Thea Tammeleht sõitis viis aastat tagasi tütar Mia Norahiga Mumbaid avastama. “Tahtsin näha, kuidas oleks Indias elada. Ja juba sama aasta oktoobris olime oma nelja kohvriga Mumbais tagasi,” meenutas Tammeleht, kelle sõnutsi tuli otsus maailma teise otsa kolida üleöö. “Pakkisin oma elu kokku, lõpetasin töölepingu ja teatasin perele raske südamega, et kolin 6000 kilomeetri kaugusele.” Nüüdseks on eestlanna indialasest elukaaslase Thomasega Indias elanud viis aastat, sünnitanud teise lapse ja avanud magusaäri.

“Olime Thomasega jõudnud otsusele, et kolme riigi vahel on raske end jagada. Kuna töö muutis ta tol ajal Mumbais paikseks, otsustasimegi järgmise sammuna proovida elu Indias,” jutustas Tammeleht.

Thea Tammeleht pakkis oma elu kokku, kolis Indiasse ja avas seal magusaäri Nordic Kandie.
Thea Tammeleht pakkis oma elu kokku, kolis Indiasse ja avas seal magusaäri Nordic Kandie. Foto: KRÕÕT TARKMEEL
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles