Algas Kilingi-Nõmme klubi katuse remont

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadest sügiseni ootas Kilingi-Nõmme klubi põlengus kahjustada saanud katus remonti, nüüd on töömehed peal ja enne jõule saab vähemalt suure saali osa korralikult kaetud.
Kevadest sügiseni ootas Kilingi-Nõmme klubi põlengus kahjustada saanud katus remonti, nüüd on töömehed peal ja enne jõule saab vähemalt suure saali osa korralikult kaetud. Foto: Urmas Luik

Kilingi-Nõmme klubi katusel käib remont, mille maksab kinni Saarde vald oma eelarvest, sest tuleõnnetuse järel keeldus If Kindlustus kahju hüvitamast.

Saarde abivallavanem Martti Rooden märkis, et vald on kindlustusfirma otsuse vaidlustanud. Vaide lahendust pole aega oodata ja nii panebki uut katust Tallinna firma OÜ E13. Töö maksumus on 40 728 eurot (käibemaksuta).

Vallale kuuluva klubihoone katus süttis, kui 27. märtsi ööl puhkes katlamajas põleng. Kindlustusettevõte tellis põlengu järel esmased parandustööd, kuid nende tagajärjel ja üle katuse tõmmatud kattest tingitud ilmastikukahjustuste tõttu tekkis niiskus. Hoonel on seenkahjustus ja suure saali parkettpõrand rikutud. Kulutused on suured, sest kasutuskõlbmatuks muutunud saali seinas on praod ja taastada tuleb maja soojavarustuski (vt Martin Laine, “Põlenud klubi hallitab, kindlustus kahju ei kanna”, PP 25.10).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles