Väikesel KooliCantol laulsid noored 14 maakonnakoolist

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauga põhikooli 1. klasside ansambel Väiksel Koolicantol.
Sauga põhikooli 1. klasside ansambel Väiksel Koolicantol. Foto: Magdalena Donerstak

Nagu kolm varasemat aastat vedas tänavugi Pärnu maakonna koolide 1.–5. klasside õpilaste laulufestivali Väike KooliCanto Sauga põhikool. Sauga avatud noortekeskuses astus üles 65 õpilast 14 koolist, nende seas 13 solisti ja 11 duetti-ansamblit.

Solistidest pälvisid kohtunikekogu kiidusõnad Marin Tiits Sauga põhikoolist, Karmen Kartau ja Debby-Keira Sepp Uulu põhikoolist, Pert Nikolajev Vändra gümnaasiumist, Robin Mittenbritt Surju põhikoolist, Timmu Kiiver Häädemeeste keskkoolist ja Ott Alamaa Are koolist.

Duettide ja ansamblite arvestuses tunnustas žürii Vändra gümnaasiumi algklasside ansamblit, Surju põhikooli 2.–3. klasside poiste ansamblit, Lindi lasteaia-algkooli ansamblit Lustakad Lindid, Häädemeeste keskkooli duetti Annaliisa Suigusaar - Mia Parik, Jõõpre kooli 5. klassi ansamblit ja Sauga põhikooli 1. klasside ansamblit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles