Keskküla ratsasporditalus on katuse all uus sisemaneež

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Lahesoo treeningurühmades käib palju lapsi, aga ta ei väsi täiskasvanuid ratsutama kutsumast ja ootab trenni “tädisid”, kuna vähe on tegemisi, mis maandaksid argipingeid ratsaspordist paremini.
Anne Lahesoo treeningurühmades käib palju lapsi, aga ta ei väsi täiskasvanuid ratsutama kutsumast ja ootab trenni “tädisid”, kuna vähe on tegemisi, mis maandaksid argipingeid ratsaspordist paremini. Foto: Mailiis Ollino

Sadagu vihma või lund, ulugu sügisene tuul või valitsegu väljas pilkane pimedus, meie teeme ikka trenni! – nii teatas oma Facebooki lehel Keskküla talu perenaine Anne Lahesoo Häädemeeste vallas Leina külas ega peta sõnagagi.

Lahesoo seisis äsja valminud sisemaneeži avatud uksel ja vaatas rõõmsal pilgul, kuidas ratsutajad saduldatud hobuseid ratsmeid pidi käekõrval talutades kõrge katuse alla treeningutundi kogunesid.

Keskküla talli maneež asub talumajast poolsada meetrit eemal keset koplit ja paistab silma kilomeetrite taha, olles lähema ümbruskonna kõige kõrgem ja mahukam hoone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles