Galerii: Kesklinna lasteaias avati uus mänguala

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avati Pärnu Kesklinna lasteaias mänguväljaku juurdeehitus. Piduliku, kuid lastele mõeldes lühikese kõne pidasid lasteaia direktor Maire Lulla ja hoolekogu esimees Riho Sillaots, misjärel pisikesed kasvandikud õnnistasid ronila, lastes seal esimese liu.

Lapsed vallutasid üsna kiiresti kogu ülejäänud väljakugi. Lulla ei pannud seda imeks. "Atraktsioon sai tegelikult valmis juba kaks päeva tagasi, kuid kuna mänguplats ei olnud ju seni avatud, ei saanud siin veel mängida," nentis direktor.

Uue väljaku valmimine on Lulla sõnutsi lasteaiale väga tähtis: juba 1985. aastast on asutuses suurt rõhku pandud õuesõppe arendamisele. Järjest rohkemate atraktsioonide valmimine lubab lastel väljas veel rohkem aega veeta. "Pöörame välistegevusele palju tähelepanu ja oluline on, et lastel oleks õues ka põnevaid tegevusi," rääkis Lulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles