Pärnu ainus meigikool koolitab professionaale

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppurid omandavad teadmised ja oskused töötamaks jumestuskunstnikuna.
Õppurid omandavad teadmised ja oskused töötamaks jumestuskunstnikuna. Foto: Heleen Kallaste

Pärnus tegutseb 2015. aastast Atelier International de Maquillage ehk Atelier’ meigikool, mis on seni pakkunud täiendusõpet põhiteadmised omandanud jumestuskunstnikele ja tavakasutajatele. Tänavu sügisest pakub Pärnu esimene ja ainus meigikool jumestaja baaskursust.

Atelier’ meigikool alustas suvepealinnas jumestaja algõpet, sest selle järele oli tekkinud vajadus. “Huvi jumestaja eriala vastu on suur. Kuigi juba praegu on jumestajaid palju, võib tekkida küsimus, milleks veel juurde koolitada. Paljud inimesed on koolitustel omandanud tehnilised baasteadmised, kuid neist ei piisa, et teha jumestaja tööd,” rääkis meigikooli üks asutajaid Maria Indermitte.

Indermitte sõnutsi on peale tehniliste teadmiste oluline näha kliendi isikupära, mõista ja täide viia tema soove ning osata ennast turundada. “Keskendume iga osaleja praktilisele õppetööle, pakkudes süvitsi minekut,” märkis Indermitte. Kuna õpperühma liikmete arv on väike, on see võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles